Bambook

Wat leuk dat je nét iets meer wil weten over dit leuke ’t Hart Bambook!

Elk Bambook telt

# Impact door gebruik

De Bambook notitieboekjes zijn herbruikbaar. Hoe vaker jij jouw Bambook gebruikt, hoe meer papier je bespaart. Daarmee voorkomen we gekapte bomen voor papier dat maar één keer wordt gebruikt. Samen maken we een einde aan onnodige papierverspilling.

Oneindig herbruikbaar

# Aanpassen, wissen & hergebruiken

Jouw Bambook is volledig uitwisbaar met een licht vochtige doek. Alle pagina’s zijn 100% herbruikbaar. Foutje gemaakt? Kleine correcties maak je gemakkelijk met de ‘gum’ op de achterkant van de stift die je gratis krijgt bij elk notitieboek. Zo begin je elke dag met een schone lei.

Digitaliseer & organiseer

# Digitaliseer je notities met de Bambook App

Met de gratis Bambook App digitaliseer je al jouw notities. Op deze manier bewaar je al jouw belangrijke aantekeningen. Daarna is je notitieboek weer klaar om uitgewist en hergebruikt te worden. In de app kan je mappen aanmaken om jouw notities op een logische manier te structureren. Je scans synchroniseer je vervolgens met Google Drive, OneDrive of Dropbox. Zo verzamel je je notities op één plek en raak je ze nooit meer kwijt.

1 boom per besteld product

# Samen iets terug doen voor de natuur

Wij willen allemaal ontbossing door papier voor eenmalig gebruik stoppen. Jij draagt hier direct aan bij. Voor elk verkocht product plant Bambook namelijk 1 boom op Madagaskar. Zo doen we samen iets terug voor de natuur én voor de lokale bevolking.

En… wist je dat er erg leuke en handige accessoires te verkrijgen zijn op de site van Bambook? Gekleurde stiften, een fijne schoonmaakset en sticky notes …

Liefs Jantien

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 |  jantien@ontwikkelhart.nl