IEDERE LEERVRAAG VRAAGT OM EEN ANDERE oplossing

Ik geef jou als organisatie of als ondernemer letterlijk en figuurlijk een ‘frisse blik’ om kennis om te zetten in een begrijpelijk, interessant en leuk leerproduct.

EEN ONDERWIJSKUNDIGE IS ONMISBAAR OP HET GEBIED VAN leren EN kennisgeving

Ik weet waarom mensen leren en in welke context zij het beste leren. En het leuke is, dat ik als onderwijskundige een stukje neurologische kennis bezit; ik weet wat er in jouw hersenen gebeurt als je iets leert. 

Wat komt er kijken bij een leerproces? Hoe maak je leren zo leuk en toegankelijk mogelijk? De combinatie hiervan zorgt ervoor dat ik allerlei soorten leermateriaal, ongeacht de inhoud, op een juiste manier kan ontwikkelen voor een bepaalde doelgroep.

Natuurlijk zorg ik ook voor de juiste leeromgeving en kies de technologie om de optimale leerervaring te waarborgen.

Ontwikkelen trainingen en workshops

Je wilt als bedrijf aandacht besteden aan bepaalde thema’s, maar hoe vat je deze samen in een goede workshop of training? Waar moet je beginnen? Ik ondersteun je daar graag bij. 

Onderwijskundig advies

Hoe komt effectief leren tot stand? Welke visie op leren en ontwikkelen wil je uitdragen? Welke slimme keuzes maak je hierin? Ik heb antwoord voor je.

Ontwikkelcyclus

Ik ontwikkel een cyclus met meer focus op sterke punten, een grotere verantwoordelijkheid van medewerkers voor de eigen persoonlijke- en professionele ontwikkeling en het gehele jaar door aandacht voor prestatie en ontwikkeling

Bedrijfsacademie of Opleidingshuis?

Een platform waarop een optimaal aanbod van trainingen en workshops staat voor alle medewerkers binnen de organisatie. Met een eigen online bedrijfsschool train jij continu dát gedrag dat jij graag wil zien in jouw organisatie. 

De combinatie tussen een goede structuur en eigentijdse, slimme leervormen zorgen voor een prettige manier van leren en écht resultaat.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 |  jantien@ontwikkelhart.nl