GENIET VAN LEREN, ERVAREN EN doen

De hele dag stilzitten en naar mij luisteren met een kladblok en pen in de hand? Dat gaat niet gebeuren! Open gesprekken, discussies en actie. Gewoontes veranderen is doen. Met mijn energie, enthousiasme en ervaring inspireer en motiveer ik mensen en organisaties. Ook wanneer ze zelf nog niet weten welk pad ze willen inslaan.

’t Hart Training & Ontwikkeling

Mijn naam is Jantien ’t Hart en ik ben sinds 2015 trotse eigenaar van ’t Hart Training & Ontwikkeling.
Ik werk nauw samen met een mooi netwerk ervaren mensen. Zo kan ik binnen vrijwel iedere organisatie succesvolle onderwijskundige opdrachten, trainingen en coachsessies verzorgen.

Als je mij inhuurt voor een  opdracht, kom je er snel achter dat ik van een nuchtere aanpak hou. Ik ben direct, open en kritisch. 

Ik kijk altijd naar wat de ander nodig heeft en pas mijn ervaring vanuit andere opdrachten en trajecten toe. Geen opdracht of gesprek is daarom standaard. En dat is logisch, want dat ben jij ook niet.

Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf te halen. Voor meer zelfvertrouwen, meer succes, betere samenwerkingen en meer plezier op het werk. Hier help ik jou mee, want dat is waar ik ’s morgens mijn bed voor uit kom.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 |  jantien@ontwikkelhart.nl