WAT GOED DAT JIJ DIT leest

Wil je motiverend leidinggeven, empatisch luisteren of prioriteiten en grenzen stellen? Deel dan mee aan een van mijn interactieve workshops. 

MENSEN LEREN 70% OP DE WERKVLOER 20% DOOR FEEDBACK VAN LEIDINGGEVENDEN EN COLLEGA’S EN 10% VAN TRAINING EN COACHING

Dit betekent dat er in ieder geval getraind moet worden! Op gedrag, competenties en vaardigheden. Ik ga daarin verder en vind dat training en coaching minimaal een aandeel moet hebben van 20% om mensen uit hun gewoontes te halen.

Trainen zorgt er immers voor dat men zelfkritisch blijft, andere wegen bewandelt en om ‘out of the box’ te denken. Ik geef training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven, klantgerichtheid en teamcoaching.

Ik kan helpen iemand zijn rol te bekijken en bewust te maken van processen die plaatsvinden, bewust of onbewust!

WAT GOED DAT JIJ DIT LEEST EN JEZELF WILT uitdagen

Ik richt me met mijn workshops en trainingen op de ontwikkeling van de mens binnen de organisatie. Groeien en ontwikkelen is essentieel bij medewerkers; wanneer de medewerker groeit, groeit de organisatie ook!

Daarom faciliteer ik workshops over:

  • Het voeren van het goede gesprek met medewerkers om als leidinggevende de aandacht te geven die zij nodig hebben.
  • Feedbacktrainingen voor iedereen binnen de organisatie. Groeien kan immers alleen als er een veilige feedbackcultuur is.
  • Balans vinden tussen werk en privé. Ploeteren doen we veel teveel, laten we juist ontploeteren!
  • De succesfactoren in teams, waardoor iedereen in het team tot zijn of haar recht komt en er geweldige teamresultaten worden behaald.

Hoe ik dit doe? Door interactieve groepsworkshops waar je met elkaar de pijn van de confrontatie voelt, maar ook de steun en het geluk wanneer je resultaat boekt!

Mijn aanbod aan interactieve workshops is onderverdeeld in verschillende thema’s. Zo kun jij je ontwikkelen door middel van het nieuwe leren; uitproberen in de praktijk, voeding via informatie die jij wilt verkrijgen, maar ook begeleiding op de werkvloer.

Je boekt een workshop van een dagdeel óf we maken er een langer traject van verdeeld over verschillende dagdelen.

ALLE WORKSHOPS OP EEN rijtje

Persoonlijke kracht

Persoonlijke kracht is een stevige en inspirerende training die je aanzet tot zelfreflectie.

Personal Branding

In deze workshop word jij je bewust van waar je krachten liggen en hoe je deze inzet om je te profileren.

Het voeren van het goede gesprek

In deze workshop neem ik alle leidinggevenden uit de organisatie mee in het voeren van gesprekken met medewerkers die er écht toe doen!

Leidersschapstraject 'Hard Gaan'

In dit inspirerende & onderscheidende programma draait het om jouw mindset als leidinggevende. Concrete tools en tips staan centraal in dit programma om jou als leidinggevende nieuw gedrag te laten ervaren en eigen te maken. 

De kracht van feedback & complimenten

‘Feedback is the breakfast of champions’ En…het draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers binnen de organisatie. Ik neem iedereen mee in de wereld van complimenten & feedback.

Ontploeteren

In de workshop ‘Ontploeteren wil ik je laten inzien dat je zelf keuzes kunt maken over alle ‘ploeterdingen’ in het leven.

Succesfactoren in teams

Wil jij jouw team nóg beter laten functioneren…dan kan ik je één ding vertellen, deze workshop geeft supergoede inzichten over het werken in teams!


DISC

Wil je meer kennis en inzicht in je gedrag en het gedrag van anderen? Wil jij nog beter communiceren en samenwerken? 

Heb je vragen of wil je meer informatie?

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 | jantien@ontwikkelhart.nl