WAAROM IEDEREEN EEN COACH verdient

Om je een idee te geven waarom coachen jou echt kan helpen, hieronder mijn top 10 van voornaamste redenen om met een coach aan de slag te gaan

Voordelen van coaching

1.

Een coach helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven. Coaching helpt je een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.

2.

Een coach inspireert je om je doelen te realiseren. Coaching laat je inzien dat je gelukkig wordt van het maken van bewuste keuzes.

3.

Een coach motiveert je om vol te houden en niet op te geven. Coaching is de benodigde stok achter de deur om resultaten te behalen.

4.

Een coach biedt een veilige afgebakende omgeving om je echt volledig te focussen en te concentreren op jouw persoonlijke doelen.

Coachingsessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.

5.

Een coach is een spiegel en ziet wat de beperkingen in je gedrag zijn die jij zelf niet ziet. 

Coaching zorgt ervoor dat je deze beperkingen uit de weg ruimt en zo de weg vrij maakt voor het bereiken van je doelen.

6.

Een coach stelt samen met jou een strategie en concreet actieplan. Coaching helpt je jezelf te houden aan dit actieplan om zo de successen te behalen die je voor ogen hebt.

7.

Een coach is een persoon die echt naar je luistert en zijn aandacht er volledig bij heeft.

8.

Alles wat je vertelt bij een coach, blijft bij de coach. Een coach is discreet en volledig te vertrouwen waardoor je je vrij kunt uiten.

9.

Een coach houdt je aan je eigen afspraken. Coaching zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen niet gaat realiseren.

10.

Een coach is er om samen met jou je behaalde successen te vieren. Coaching biedt de mogelijkheid om successen echt samen te vieren, iets wat normaal veel te weinig gebeurt.

WAAR NIETS MAG MISLUKKEN, MAG NIETS NIEUWS ontstaan

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 |  jantien@ontwikkelhart.nl