Plezier op het werk

Zijn er medewerkers in jouw organisatie die meer in zich hebben dan dat ze nu kunnen laten zien? Mensen die kunnen én willen groeien? Deze waardevolle medewerkers verdienen natuurlijk de juiste zet in de beste richting. 

Of ben je zelf zo’n medewerker die geen genoegen neemt met hoe het nu gaat? Misschien heb je moeite met beslissingen nemen of lukt het je niet om zaken anders te doen.

GENIET VAN LEREN, ERVAREN EN doen

Geen ellenlange sessies met oeverloze discussies, maar een praktijkgerichte aanpak, om je zo mogelijk in enkele gesprekken weer op weg te helpen.

Coaching

Life coaching gaat uit van drie vragen;

Wie ben ik? 
Wat wil ik? 
Wat kan ik?

Om antwoorden te vinden op deze vragen is zelfkennis en bewustwording van belang. In elk gesprek werken we aan een actuele situatie die jij in je leven of werk meemaakt.

We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen in je werk?

Onder mijn begeleiding werk je aan je inzichten en verbeterpunten, je ervaart keuzemogelijkheden en ziet je situatie vanuit een nieuw perspectief. 

Hierdoor kun je een volgende stap zetten om uiteindelijk je (werk-gerelateerde of persoonlijke) doelen te behalen. Om het maximale uit de coaching te halen, zijn er meerdere sessies nodig. Dit is ook de reden waarom ik niet werk met eenmalige coaching.

Voor iedere sessie ontvang je van mij inspirerende content rondom het thema. Daarnaast ontvang je na iedere sessie een bericht waarin jouw acties voor de komende weken staan. Want doen is natuurlijk de beste leerschool! Meer lezen of coaching? Lees dan verder hoe coaching werkt.

Iedere coachsessie

Prijs per sessie is 130,-
Locatie: De Kantine in Maassluis of Oker in Schipluiden

In overleg andere locatie mogelijk 

WAAR NIETS MAG MISLUKKEN, MAG NIETS NIEUWS ontstaan

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 |  info@ontwikkelhart.nl