WAAROM ZOU JE EEN COACH inschakelen

Om je een idee te geven waarom coachen jou echt kan helpen, hieronder mijn top 10 van voornaamste redenen om met een coach aan de slag te gaan.

Voordelen van coaching

1.

Een coach helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven. Coaching helpt je een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.

2.

Een coach brengt inspiratie om je doelen te realiseren. Coaching laat je inzien dat je gelukkig wordt van het maken van bewuste keuzes.

3.

Een coach zal je motiveren om vol te houden en niet op te geven. Coaching is de benodigde stok achter de deur om resultaten te behalen.

4.

Een coach biedt een veilige afgebakende omgeving om je echt volledig te focussen en te concentreren op jouw persoonlijke doelen. Coaching sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.

5.

Een coach is een spiegel en ziet wat de beperkingen in je gedrag zijn die jij zelf niet ziet. Coaching zorgt ervoor dat je deze beperkingen uit de weg ruimt en zo de weg vrij maakt voor het bereiken van je doelen.

6.

Een coach stelt samen met jou een strategie en concreet actieplan Coaching helpt je jezelf te houden aan dit actieplan om zo de successen te behalen die je voor ogen hebt.

7.

Een coach is een vertrouwenspersoon die echt naar je luistert en zijn aandacht er volledig bij heeft.

8.

Alles wat je vertelt bij een coach blijft bij de coach. Coaching biedt volledige vertrouwelijkheid en discretie waardoor je je volledig vrij kunt uiten.

9.

Een coach houd je aan je eigen afspraken. Coaching zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen niet gaat realiseren.

10.

De coach is er om samen met jou je behaalde successen te vieren. Coaching biedt de mogelijkheid om successen echt samen te vieren, iets wat normaal veel te weinig gebeurt.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 |  info@ontwikkelhart.nl

GENIET VAN LEREN, ERVAREN EN doen

Plezier op het werk

Zijn er medewerkers in jouw organisatie die meer in zich hebben dan dat ze nu kunnen laten zien? Mensen die kunnen én willen groeien? Deze waardevolle medewerkers verdienen natuurlijk de juiste zet in de beste richting. 

Of ben je zelf zo’n medewerker die geen genoegen neemt met hoe het nu gaat? Misschien heb je moeite met beslissingen nemen of lukt het je niet om zaken anders te doen.

Waar ik in geloof

Bedrijven kunnen zichzelf niet veranderen, maar medewerkers wel. Ik geloof dat iedereen kan veranderen in de beste versie van zichzelf. In mijn trainingen en coachsessies hou ik mensen een spiegel voor. 

Veranderen kan alleen als je weet welke kant je op wilt en weet wat je valkuilen zijn. Zonder oordeel, begripvol, maar ook confronterend komen we hier samen achter.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 |  info@ontwikkelhart.nl